Make your own free website on Tripod.com

TISA KOMERC

O nama

Home
O nama
Djelatnost firme
Poslovna saradnja
Kontakt informacije

Nasa firma je smijestena na glavnoj bosansko-hercegovackoj saobracajnici M-17, u mjestu Donja Golubinja opcina Zepce. Od Zenice smo udaljeni 30 km a od Sarajeva nepunih 100 km koliko smo udaljeni i od Slavonskog broda u Republici Hrvatskoj i njenog autoputa. Od Jadranskog mora i luke Ploce udaljeni smo 250 km. Od Zepca smo udaljeni 10 km gdje je moguca manipulacija robom u smislu njene otpreme ili dopreme zeljeznicom.
Na lokaciji su izgradene dvije hale ukupne povrsine 1500 m2 zatvorenog poslovnog prostora sa urednom projektnom i drugom dokumentacijom te odobrenjem za gradenje jos jednog spratnog objekta planirane povrsine zatvorenog prostora od 1500 m2. Od postojeca dva objekta u jednom je smijesteno pilansko postrojenje sa svom pretecom opremom kao sto su transporteri, industrijsko postrojenje za odsis drvene prasine sa silosom, dva viljuskara kao sredstva internog transporta, pet voznih jedinica tipa MAN za dovoz oblovine. Posjedujemo vlastitu trafo stanicu te svim potrebnim instalacijama, kancelarijskim prostorom od 120 m2 te servisom motorni vozila da nivoa srednjeg remonta.
Firma je smjestena uz bok saobracajnice a velicina parcele n kojoj se ista nalazi iznosi 3 hektara, na kojoj je omoguceno perspektivno sirenje firme.

5.jpg